вівторок, 24 листопада 2009 10:53

Блогер "розсекретив" логотип Олімпіади-2014

Блогер "розсекретив" логотип Олімпіади-2014

Користувач "Живого журналу" kuteev розмістив у себе в блозі новий логотип Олімпіади-2014 в Сочі, який мав бути презентованим тільки 30 листопада. Звідки kuteev узяв новий логотип, він не повідомив.

У коментарях до поста відразу кілька інших користувачів "Живого журналу" відзначили, що насправді логотип буде зовсім не таким. Зокрема, користувач drugoi (Рустем Агдамов) написав: "Слав, кінчай народ обдурювати. :-)". Крім того, в іншому коментарі drugoi пояснив, що насправді в логотипі "буде зовсім інша фішка".

Розкритикував новий логотип і юзер designbero. За словами користувача, його компанія працює над проектом логотипу, тому опублікований kuteev матеріал варто сприймати як "утку". "Прокоментувати прийдешній логотип можу так: він буде дійсно потужним! І, що саме головне, в ньому закладена дуже неквола ідея, яка вельми грамотно і лаконічно розкрита", - пояснює свою думку designbero.

Під ніком kuteev зареєстрований Слава Кутєєв, на сайті якого сказано, що він працює дизайнером в компанії SUP.

Раніше повідомлялося, що бренд Олімпійських ігор в Сочі буде презентований на Червоній площі. В рамках презентації буде влаштований концерт, в якому братимуть участь як естрадні зірки, так і спортивні.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Блогер "розсекретив" логотип Олімпіади-2014». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути