Ексклюзиви
субота, 01 березня 2008 12:21

Відбулося офіційне представлення Кравченка як гравця "Шахтаря" (ФОТО)
6

29-го лютого в прес-центрі РСК "Олімпійський" відбулося офіційне представлення нового гравця ФК "Шахтар" Костянтина Кравченка.

У дебюті спілкування, як і робиться в таких випадках, головний тренер "гірників" Мірча Луческу вручив новобранцю футболку з номером "23", під яким молодий українець виступатиме за "Шахтар".

На жаль, спілкування футболіста з представниками массмедіа вийшло нетривалим, бо Костянтин відразу після цього поспішав на матч дублюючого складу "гірників" проти резервістів "Закарпаття". Цей поєдинок для нового півзахисника повинен стати втягуючим в робочий режим після вимушеної паузи, викликаною травмою.

"Одним з найталановитіших молодих футболістів в Україні Кравченко вважається не дарма. Впевнений, що найближчими роками він допоможе "Шахтарю" в завоюванні нових титулів. Можу сказати, що за час підготовки я задоволений Костянтином. За великим рахунком, можна говорити, що він завоював місце в складі. Але, на жаль, в останніх іграх Кубка Ла Манги він отримав травму, і якийсь час був відсутній в загальній групі. Три дні тому йому довелося фактично починати з нуля. Сподіватимемося, що до наступної гри Костянтин буде готовий. У нього є всі якості, щоб стати гравцем основного складу", - заявив головний тренер донеччан Мірча Луческу.

Після офіційної частини представлення журналісти разом з новоспеченим "гірником" перебралися на поле РСК "Олімпійський", де гравець перед фото- і відеокамерами продемонстрував своє вміння працювати з м"ячем.

У матчі дублерів "Шахтар" декласував "Закарпаття" з рахунком 14:0. Кравченко вийшов на заміну і забив два голи.

Офіційний сайт ФК "Шахтар"
Зараз ви читаєте новину «Відбулося офіційне представлення Кравченка як гравця "Шахтаря" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути