вівторок, 06 серпня 2013 11:20

"Вердикт суду не змінити" - Красніков

"Вердикт суду не змінити" - Красніков
Євген Красніков з наставником "Металіста" Мироном Маркевичем ФОТО: metalist.ua

УЄФА взяв до відома рішення Спортивного арбітражного суду (CAS) у справі договірного матчу у чемпіонаті України "Металіст" - "Карпати" (4:0), який був зіграний 19 квітня 2008 року.

При цьому спортивний директор "Металіста" Євген Красніков рішенням суду відлучений від футболу на п'ять років. Як наслідок, дисциплінарні органи УЄФА розглянуть можливість допуску харківського клубу до розіграшу ЛЧ-2013/14, покладаючись на статті 2.04.g) і 2.05 правил змагань.

"Я зараз не маю права виконувати обов'язки, тому про ситуацію в "Металісті" вам треба звертатися в клуб, - сказав Красніков. - Але як би суд не вирішив, його вердикт не змінити. Проте я не вважаю справедливими санкції до нинішньої команди за те, що відбувалося більше п'яти років тому.

Рішення суду коментувати не буду. Але свої права маю намір відстоювати. Яким чином, це моя особиста справа".

Перший віце-президент "Металіста" Костянтин Пивоваров прокоментував рішення CAS і можливі наслідки для клубу.

"Що стосується можливого рішення дисциплінарного комітету УЄФА, то у мене немає якихось конкретних даних з цього приводу, - цитує Пивоварова офіційний сайт харків'ян. - Ми сподіваємося, що рішення вищої футбольної інстанції буде справедливим і лояльним, адже клуб вже поніс досить суворе покарання."

Нагадаємо, харків'яни у першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду переграли в гостях ПАОК - 2:0 і розглядаються як потенційний суперник "Зеніта". Своє рішення УЄФА має оголосити до матчу-відповіді з ПАОКом (7 серпня).

Зараз ви читаєте новину «"Вердикт суду не змінити" - Красніков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути