четвер, 17 травня 2007 15:37

Венгер не бачить Люнгберга в складі "Арсеналу"

 

Керівництво лондонського "Арсеналу" хоче попрощатися відразу з декількома футболістами.

Не дивлячись на те, що у 30-річного шведського захисника Фредді Люнгберга залишилося два роки контракту з клубом, "Арсенал" збирається запропонувати йому розірвати угоду, повідомляє football.ua. У планах Венгера Люнгберга немає.

Хоча сам футболіст не горить бажанням покидати лондонський клуб. Його тут тримає зарплата в 70 тисяч фунтів в тиждень і пошана до клубу. Хоча Венгер говорить, що з ігровою практикою у шведа будуть величезні проблеми.

Раніше повідомлялося про інтерес до Люнгберга з боку "Вест Хема", а також невідомих італійських клубів.

Окрім Фредді, "Арсенал" не збирається в наступному сезоні мати в своєму складі Матьє Фламіні і Жеремі Алядьєра, які не мають регулярної ігрової практики. В цьому випадку самі футболісти також хочуть покинути клуб.

Неясна доля Хосе Антоніо Рейеса, що провів сезон в Іспанії. Він не хоче повертатися до Лондона, хоча Венгер все ж таки розраховує на іспанського футболіста в наступному сезоні. Його співвітчизник Мануел Алмунія також навряд чи залишиться на "Ашбертон Гроув", оскільки приїде молодий поляк Лукаш Фабіанські.

Орендовані Керреа Джілберт та Александр Сонг збираються довести свою профпридатність в тренувальному таборі "Арсеналу". Інші гравці, що перебувають в оренді, алеі належать "Канонірам, Фбаріс Муамба і Артуро Луполі йдуть до "Бірмінгема" і "Фіорентини" відповідно.

Зараз ви читаєте новину «Венгер не бачить Люнгберга в складі "Арсеналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути