четвер, 01 квітня 2010 15:55

Вейн Руні уникнув перелому у матчі з "Баварією"

Вейн Руні уникнув перелому у матчі з "Баварією"

Нападаючий "Манчестер Юнайтед" Вейн Руні, який отримав травму гомілкостопа під час матчу Ліги чемпіонів з "Баварією", уникнув перелому. Медичне обстеження показало, що у Руні невелике пошкодження зв"язок гомілкостопа, повідомляє офіційний сайт "МЮ". Скільки матчів пропустить форвард, не уточнюється.

Більш докладну інформацію про травму і терміни відновлення Руні повинен повідомити головний тренер команди сер Алекс Фергюсон. Він зробить це в п"ятницю, 2 квітня, на прес-конференції, яка розпочнеться об 11:30 за київським часом.

Руні отримав травму правого гомілкостопа 30 березня, коли "Манчестер Юнайтед" програв на виїзді "Баварії" (1:2) в першому матчі 1 / 4 фіналу Ліги чемпіонів. Інцидент стався в компенсований час за кілька секунд до другого голу "Баварії".

31 березня видання Sky News повідомило, що Руні пропустить два-чотири тижні і повернеться у стрій не раніше середини квітня. У цьому випадку нападаючий напевно пропустить матч чемпіонату Англії з "Челсі" (3 квітня) і звітний поєдинок з "Баварією" (7 квітня).

У сезоні-2009/10 Руні є найкращим бомбардиром "Манчестер Юнайтед". У всіх турнірах він забив 34 голи. Після повідомлення про те, що гравець уникнув перелому, стало ясно, що травма не перешкодить йому взяти участь у чемпіонаті світу 2010 року в складі збірної Англії.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Вейн Руні уникнув перелому у матчі з "Баварією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути