понеділок, 21 травня 2012 18:40

Вболівальники Євро-2012 зможуть подивитися два матчі за одним квитком

Вболівальники Євро-2012 зможуть подивитися два матчі за одним квитком

Вболівальники Євро-2012, які придбали квитки на матчі о 20.45, зможуть подивитися на стадіоні одразу два матчі чемпіонату, якщо завітають на арену завчасно.

Про це повідомив керівник місцевого оргкомітету "Євро-2012 Україна" Маркіян Лубківський на прес-конференції в понеділок у Києві, передає кореспондент Інформаційного центру "Україна-2012".

"Якщо матч розпочинається о 20.45, то на великому екрані стадіону можна буде подивитися той матч, який відбувається о 18.00. Це теж одна з переваг, тому запрошуємо вболівальників приходити на стадіон завчасно", - сказав він.

За словами директора турніру, на арени Євро-2012 пускатимуть за 3 години до початку матчу. Час відкриття вхідних воріт зазначений на зворотній стороні квитка.

Перед початком кожного матчу на стадіоні буде розважальна програма, музичні номери, виступи артистів, спеціальні акції для вболівальників і тому подібне.

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники Євро-2012 зможуть подивитися два матчі за одним квитком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути