пʼятниця, 18 травня 2012 14:34

Хряк буде виконувати функції восьминога Пауля в київській фан-зоні Євро-2012

Хряк буде виконувати функції восьминога Пауля в київській фан-зоні Євро-2012
Хряк-провісник буде вершити долі команд на Євро-2012. Фото: yaaaz.org

У червні на Хрещатику починає роботу офіційна фан-зона приймаючого міста Києва.

Транслювати матчі будуть 7 екранів, встановлених по периметру фан-зони (один з них буде розміром в 150 квадратних метрів), повідомляє "Сегодня".

"Головним завданням для організаторів офіційної фан-зони було забезпечити гостям бездоганний сервіс, повну безпеку і гарний настрій. Стаціонарні санвузли, точки якісного швидкого харчування, медичний пункт, посилена охорона - все зроблено для того, щоб гість почував себе як вдома", - заявили в прес-службі КМДА.

Також буде працювати і VIP-зона, куди можна придбати квиток на будь-який матч або концерт. Тут гість отримує всі переваги присутності в фан-зоні: відмінний огляд території, купол, який захистить від будь-якої негоди, фуршетне обслуговування, яке входить у вартість квитка, додатковий ресторанний сервіс, окремий вхід і під'їзд з вулиці Городецького.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На стадіони Євро-2012 заборонили проносити вувузели, фотоапарати і парасольки

Повідомляється, що кожен день в периметрі офіційної фан-зони буде відбуватися маса культурних і розважальних заходів. Такий інтенсивності подій не знала жодна фан-зона чемпіонату, запевняють організатори.

Основна тематика розважальної частини програми офіційної фан-зони - національна. Кожен день тут можна буде ознайомитися з українськими традиціями, культурою, музикою, спортом.

Серед запланованих заходів президентський оркестр, фолк, поп та рок групи, живі скульптури, традиційні українські ремесла, національна кухня, день Борща і вареників, ігри, майстер-класи для дітей і дорослих і багато іншого. Крім того, очікується кілька концертів зірок світового масштабу, які будуть анонсовані додатково.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Офіційну фан-зону Львова відвідають 500 тисяч уболівальників

7 червня, в день урочистого відкриття офіційної фан-зони, всіх гостей чекає гала-концерт, яскраве шоу і грандіозний феєрверк.

А в спеціально відведеному почесному місці фан-зони Києва оселиться унікальний хряк-віщун - справжній український хряк, знавець таємниць футболу і провидець. Щодня в 16:00 він буде передбачати результат майбутнього матчу.

Зараз ви читаєте новину «Хряк буде виконувати функції восьминога Пауля в київській фан-зоні Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути