пʼятниця, 11 травня 2012 22:58

У Донецьку під час "Євро" щодня відбуватимуться концертно-розважальні заходи

У Донецьку під час "Євро" щодня відбуватимуться концертно-розважальні заходи
За словами Талії Валєтової, в Донецьку будуть змагання з вуличного футболу, показові виступи ролерів, рицарські турніри тощо. Фото: Анатолій Бабак

Донецька міська влада готує для гостей міста цікаву концертно-розважальну програму, яка триватиме як у дні матчів, так і в решту днів.

Про це повідомила на прес-конференції директор КП "Туристичний інформаційний центр м. Донецьк" Талія Валєтова.

"Донецьк – один із найбільших культурних центрів України, - говорить вона. - Лише на території міста розміщено три театри, понад 200 пам'яток архітектури, 12 музейних кімнат і понад 50 храмів різних конфесій. Для організації дозвілля наших гостей-вболівальників протягом усього чемпіонату на центральних майданчиках міста і фан-зоні відбуватимуться концертно-розважальні програми. Причому щодня, а не тільки в дні матчів. Це будуть змагання з вуличного футболу, показові виступи ролерів, рицарські турніри, різні концерти тощо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 60% готелів Львова вже заброньовані, третина з них вдвічі дорожчі, ніж завжди

За словами Валєтової, у Донецьку також дуже розраховують на ту інфраструктуру, що залишиться в місті після проведення чемпіонату.

"Після Євро-2012 у місті залишиться найсучасніша та найбільш якісна інфраструктура. Завдяки цьому Донецьк прийме такі міжнародні спортивні заходи, як Юнацький чемпіонат світу з легкої атлетики 2013 року, чемпіонат Європи з баскетболу 2015 року. Також щороку в нашому місті відбувається хокейний чемпіонат світу серед юнаків. Тому в Донецька є значні перспективи в плані розвитку туризму й після Євро-2012", - запевнила посадовець.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку під час "Євро" щодня відбуватимуться концертно-розважальні заходи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути