пʼятниця, 11 травня 2012 21:52

У Харкові для голландських вболівальників запустили "помаранчевий потяг"

У Харкові для голландських вболівальників запустили "помаранчевий потяг"
За словами Згурської, цей потяг уже курсує Сталтівською лінією метрополітену Харкова від кінцевої станції "Героїв праці". Фото: Анатолій Бабак

Готуючись до прийому вболівальників із Нідерландів, у Харкові запустили в метрополітені тематичний "помаранчевий потяг", а під час Євро-2012 для них також облаштують спеціальний табір (наметове містечко).

Про це розповіла на прес-конференції заст. начальника відділу розвитку туристської інфраструктури й іміджевих проектів Департаменту міжнародного співробітництва Харківської міськради Юлія Згурська.

"Харків готовий приймати туристів і відкритий для всіх гостей, - говорить вона. - Зокрема для всіх тих вболівальників, які приїдуть підтримати свої національні збірні. Підтвердженням моїх слів може стати той факт, що нещодавно в рамках проведення днів Голландії в Харкові був запущений "помаранчевий потяг".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми 5 років чекали на це" - Шукер і Шевченко презентували Кубок Анрі Делоне

За словами Згурської, цей потяг уже курсує Сталтівською лінією метрополітену Харкова від кінцевої станції "Героїв праці". Саме поблизу цієї станції для голландських вболівальників "розмістять також власний табір із наметового містечка, де буде забезпечено все необхідне для їхнього проживання".

"Крім того, не зважаючи на те, що збірна команда Росії не проводитиме свої матчі в Харкові, ми очікуємо на велику кількість вболівальників саме з Російської Федерації. Для цього ми відкрили Туристичний інформаційний центр у Гоптівці (Харківська область), де розташований перехідний пункт на кордоні з Росією", - зауважила посадовець.

Вона також запевнила, що "Харків - відкрите місто для нових ідей, співробітництва й безумовно для іноземних туристів".

"Ми сподіваємося, що вони, відвідавши наше місто, повезуть із собою яскраві спогади, чудові емоції й захочуть сюди приїхати ще неодноразово", - підкреслила Згурська.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові для голландських вболівальників запустили "помаранчевий потяг"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути