понеділок, 21 травня 2012 14:46

На Євро-2012 залишилися gold-квитки по 1700 євро

На Євро-2012 залишилися gold-квитки по 1700 євро

У вільному продажу квитків на матчі чемпіонату Європи 2012 року з футболу з останньої 50-тисячної порції залишилось 5 тисяч квитків. Про це заявив на прес-конференції в Києві керівник Місцевого оргкомітету Маркіян Лубківський.

"За останні два тижні в Україні спостерігаються фантастичні темпи реалізації квитків. Продано загалом 45 тисяч перепусток на матчі Євро-2012. Залишилось зовсім небагато тікетів", - наголосив директор турніру. За його словами, останні квитки можна придбати авторизованих агентів - філіях Укрсоцбанку, на "Донбас Арені" та стадіоні "Металіст". Окрім цього, зазначив керівник МОК, у продажу залишаються корпоративні перепустки на всі матчі Євро-2012 за преміум-цінами категорії "gold". Середня ціна квитка у пакетах гостинності становить 1700 євро.

Маркіян Лубківський нагадав, що обмін ваучерів на квитки буде здійснюватись у спеціальних пунктах. "Після здійснення оплати вболівальники отримають спеціальний ваучер, який можна буде обміняти на квитки у пунктах видачі перепусток. Ці пункти відкриватимуться на відповідних стадіонах за тиждень до матчів, - додав Лубківський. - Тож рекомендую не відкладати питання обміну на останню хвилину".

Нагадаємо, 7 травня у вільний продаж надійшло 50 тисяч додаткових квитків. Більша їхня частина призначена на матчі в Україні. У перший день продажу вболівальники викупили 8,5 тисяч перепусток на матчі, що свідчить про те, що "ажіотаж є великим". Загальна кількість квитків складає 1 млн 450 тисяч (місткість стадіонів, помножена на кількість матчів в Україні).

Зараз ви читаєте новину «На Євро-2012 залишилися gold-квитки по 1700 євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути