четвер, 28 травня 2009 15:33

Вболівальник "МЮ" врізався в натовп, у Барселоні - сотні затриманих

Вболівальник "МЮ" врізався в натовп, у Барселоні - сотні затриманих

У нігерійському місті Огбо вболівальник "Манчестер Юнайтед", знаходячись за кермом мікроавтобуса, врізався в натовп поклонників "Барселони", які святкували перемогу каталонців (2:0) у фіналі Ліги чемпіонів. В результаті інциденту загинули 4 людини. Ще 10 вболівальників потрапили до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.

За словами представника поліції, водій автобуса спочатку проїхав повз фанатів, потім різко розвернувся і протаранив натовп.

Тим часом близько 200 уболівальників були затримані поліцією в ніч з середи на четвер в столиці Каталонії після святкувань перемоги "Барселони" у фіналі Ліги чемпіонів над "Манчестер Юнайтед" з рахунком 2:0.

У Барселоні та її околицях отримали поранення 153 людини. А недалеко від Таррагони через влаштоване вболівальниками фаєр-шоу спалахнула пожежа, що знищила 600 кв. м лісонасаджень.

Goal.com, Reuters

Зараз ви читаєте новину «Вболівальник "МЮ" врізався в натовп, у Барселоні - сотні затриманих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути