четвер, 28 травня 2009 13:52

Роналду і Мессі на фінал вивели українські діти

Двоє українських дітей, які перемогли в конкурсі "Я - футбольний вболівальник", супроводжували гравців команд-фіналістів UEFA Champions League "Манчестер Юнайтед" і "Барселона" на урочистій церемонії відкриття фінального матчу в Римі.

Вікторук Севастіан з міста Жашків вивів на поле Кріштіану Роналду з "Манчестер Юнайтед", а Добряк Євген з міста Феодосія супроводжував Ліонеля Мессі з "Барселони".

Українські діти потрапили в число 22 юних щасливчиків з 7 країн: Італії, Швейцарії, Німеччини, Швеції, Іспанії, Росії та України, які, за традицією фінального матчу UEFA Champions League, супроводжують гравців в урочистостях команд-фіналістів Ліги Чемпіонів.

Переможці конкурсу, організованого другий рік поспіль офіційним спонсором UEFAChampionsLeague компанією MasterСard, діляться своїми враженнями після матчу: "У Римі я побачив руїни (Колізей), а також цікавий матч. Я вболівав за "Барселону" і був дуже радий побачити своїх улюблених гравців - Ето"О і Мессі", говорить Севастіан. "Уявляєте, я виводив на поле гравця своєї улюбленої команди! Ще я бачив великий круглий пам"ятник (Колізей)", - розповідає Женя.

"Мені було дуже приємно спостерігати за сяючими очима Жені і Севастіана після матчу, - говорить Ганна Потапенко, менеджер з розвитку бізнесу українського представництва MasterСard Europe, - всю дорогу додому вони говорили про неймовірну кількість уболівальників на стадіоні, величезне футбольне поле, і, звичайно ж, про футболістів-кумирів. Я рада, що MasterСard зміг здійснити заповітну мрію хлопців - зустріч зі своїми улюбленими командами і гравцями. Упевнена, їм ця поїздка запам"ятається на все життя".

Нагадаємо, конкурс "Я - футбольний уболівальник!" проходив з 10 березня по 10 квітня 2009 року. Будь-яка дитина у віці 7-9 років могла підготувати малюнок на футбольну тему і коротку розповідь англійською мовою про те, чому він любить футбол. Перші 300 учасників конкурсу отримали фірмові футболки MasterСard UEFA Champions League.

За матеріалами MasterCard

Зараз ви читаєте новину «Роналду і Мессі на фінал вивели українські діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути