четвер, 28 травня 2009 14:28

"Барса" дала лекцію футболу світового рівня - іспанські ЗМІ

"Барса" дала лекцію футболу світового рівня - іспанські ЗМІ

Усе небо належить "Барселоні". Ангели Гвардіоли могли вчора оголосити про народження нового королівства. Біля їх ніг опинився старий чемпіон, який представляв у середу гладіаторів, що йдуть на смерть – так захоплюються перемогою "Барселони" іспанські газети.

"Римська корона для найкращої команди на землі" - пише El Pais.

- У середу "Барса" дала лекцію футболу світового рівня. Скинули минулорічного чемпіона, скинули також футбольний авторитет – Кріштіану Роналду. Гвардіола збудував монументальне, епічне оповідання: виграв Лігу чемпіонів – пише іспанська газета.

"Цезарі з "Барси" нищать усе" - це уже Marca.

- Клуб з Барселони є новим королем Європи. Усе небо належить "Барселоні" від 27 травня. Ангели футболу сягнули за третім Кубком Європи. Завдяки цьому команда Пепа Гвардіоли могла оголосити народження нового королівства, а біля її ніг опинився старий чемпіон з "Олд Траффорд". "Манчестер" представляв собою давніх гладіаторів, які під пильним оком Цезара говорили: Ті, що йдуть на смерть, присягають тобі на вірність – поетично описує перемогу "Барселони" Marca.

"Барселона – найвеличніша" - читаємо в El Mundo Deportivo

- Гравці з Каталонії завоювали Рим. У середу "Барса" декласувала "Манчестер". Героєм зустрічі крім великого Лео Мессі та Самуеля Ето"о став Андрес Іньєста, який навіть міг не зіграти через травму – пише іспанська газета.

"Барселона" здобула у цьому сезоні чемпіонство, кубок та Лігу чемпіонів. Стала п"ятою командою в Європі, якій вдавалось подібне.

За матеріалами Турнир, АР

Зараз ви читаєте новину «"Барса" дала лекцію футболу світового рівня - іспанські ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути