пʼятниця, 26 лютого 2010 17:18

Вболівальник організував похорон збірної Росії з хокею

Вболівальник організував похорон збірної Росії з хокею

Засмучений фанат замовив надгробок для російської збірної з хокею після програшу в чвертьфіналі Олімпіади від канадців, щоб встановити її на своєму городі.

Після розгрому збірної Росії ображений до глибини душі провальною грою, фанат, вирішив влаштувати символічні похорони хокеїстам.

27-річний Степан вранці 25-го лютого, промучившись всю ніч біля телевізора, вирушив у гранітну майстерню і замовив надгробок. Коли її зробили (замовлення обійшлося Степану майже в 10 000 рублів), він поклав її в багажник свого автомобіля і поділився своїм горем з друзями.

"Після такої принизливої гри я вирішив назавжди поховати для себе наших спортсменів. Я більше не зможу дивитися на таку гру наших збірників, хоча я дуже люблю хокей. Мені і мільйонам росіян Биков зі своєю командою просто плюнули в душу. Вся Росія плаче. Вони зганьбили країну!", - заявив уболівальник.

"Можливо, мій вчинок дуже емоційний, але це перше, що прийшло мені в голову. 24 лютого назавжди залишиться в моїй пам"яті, як день, повний жалоби, скорботи і невиправданих очікувань. А плиту відвезу на дачу, поставлю на городі серед бур"янів" , - додав він.

Нагадаємо, на Олімпійських іграх у Ванкувері збірна Канади розгромила команду Росії у чвертьфіналі з рахунком 7:3.

Lifenews.ru, korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «Вболівальник організував похорон збірної Росії з хокею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути