четвер, 25 лютого 2010 09:59

"Канадці накинулись на нас, немов голодні вовки" - голкіпер збірної Росії

"Канадці накинулись на нас, немов голодні вовки" - голкіпер збірної Росії

Голкіпер збірної Росії Євген Набоков погодився з думкою нападаючого команди Олександра Овечкіна, що канадці перемогли у чвертьфіналі олімпійського турніру у Ванкувері завдяки налаштуванню.

"Ми знали, що вболівальники поженуть канадців вперед, і вони накинулися на нас, немов голодні вовки. Їх атаки накочувалися одна за одною. Закинувши шайбу, вони не зупинилися і продовжували штурмувати наші ворота. Канадців було не зупинити. У них була позамежна мотивація, - сказав Набоков в інтерв"ю Sportbox.ru.

Що я міг відчути? Це завжди принизливо, коли тебе знімають з гри. Провести залишок матчу на лавці - покарання гірше не придумаєш", - додав він.

Кажучи про те, чи варто вже зараз "віддати" збірній Канаді золото домашньої Олімпіади, Набоков не був категоричним, погодившись, втім, з думкою, що зупинити цю збірну буде вкрай складно.

"Після закінчення матчу побажав успіхи своїм партнерам по "Сан-Хосе". Ми заздалегідь домовилися, що після гри потиснемо один одному руки, як би ця гра не закінчилася", - додав російський голкіпер.

Нагадаємо, збірна Росії з хокею не змогла вийти у півфінал олімпійського турніру у Ванкувері. У матчі 1/4 фіналу національна команда Канади здобула перемогу над росіянами з розгромним рахунком 7:3.

За матеріалами LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «"Канадці накинулись на нас, немов голодні вовки" - голкіпер збірної Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути