середа, 24 лютого 2010 10:10

Фіналу Росія - Канада на Олімпіаді не буде

Фіналу Росія - Канада на Олімпіаді не буде

У ніч на середу збірна Канади обіграла збірну Німеччини і вийшла в 1/4 фіналу олімпійського турніру з хокею. Господарі Ігор-2010 розгромили німців з рахунком 8:2 (1:0, 3:1, 4:1).

Першу шайбу у німців забив Марцель Гоц (36:34), а другу - Мануель Клінге за дві секунди до кінця матчу. У канадців забили Джо Торнтон, Ші Вебер, Сідні Кросбі, Майкл Річардс, Скотт Нідермаєр, Рік Неш і двічі Джером Ігінла.

Таким чином, в ніч з 24 на 25 лютого канадці зустрінуться в 1/4 фіналу із збірною Росії. Росіяни заробили місце в чвертьфіналі, обігравши збірну Чехії в матчі за перше місце в групі B 21 лютого. Раніше 23 лютого в 1/4 фіналу вийшла збірна Швейцарії, яка у серії булітів обіграла Білорусь 3:2.

Як стало відомо, головний тренер збірної Росії з хокею В"ячеслав Биков вирішив поставити на ворота російської збірної в 1/4 фіналу Євгенія Набокова. На Іграх у Ванкувері хокеїст провів два матчі: у грі з Латвією (8:2) він відбив 18 з 20 кидків, а в грі з Чехією (4:2) - 17 з 19.

Півфінали чоловічого хокейного турніру за часом Ванкувера пройдуть 26 лютого, матч за третє місце - 27 лютого, а фінал - в день закриття Олімпіади-2010 28 лютого.

Олімпійський хокейний турнір

Ванкувер (Канада)

Плей-офф

Канада - Німеччина - 8:2 (1:0, 3:1, 4:1)

За матеріалами Лента, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Фіналу Росія - Канада на Олімпіаді не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути