Ексклюзиви
четвер, 25 лютого 2010 15:53

"Російські хлопці були вибухонебезпечні" - Кросбі

"Російські хлопці були вибухонебезпечні" - Кросбі

Форвард збірної Канади Сідні Кросбі закликав не оцінювати гру проти збірною Росії за підсумковим рахунком (7:3).

"Гру-то ми точно виграли. І у Ові, і у всієї Росії. Та не дивіться ви на табло! Російські хлопці були дуже небезпечні, навіть вибухонебезпечні. Це була велика битва, після якої вижили саме ми. Я просто хочу сказати, що дуже здорово бути так добре винагородженим за свою важку роботу.

У палаці була просто приголомшлива атмосфера. Ми завжди багато говорили про особливість протистояння Канади і Росії. Сьогодні великий дух цього протистояння відчувався як ніколи", - цитує Кросбі "Советский спорт".

Тим часом, голкіпер збірної Канади Роберто Луонго задоволений перемогою в чвертьфіналі над командою Росії (7:3).

"Чесно кажучи, мені було важко узяти нерви в кулак. Атмосфера була такою напруженою і публіка створювала такий антураж, що я відчував себе, ніби на електричному стільці.

Я б не сказав, що "домінували" - вірне слово. Ми просто грали досить добре для перемоги. За рахунку не можна судити про те, що в іншій команді менше талантів. Просто ми зуміли з ними справитися. Росіяни люблять, коли їх залишають наодинці з опонентом, але у нас сьогодні було здорово налагоджено підстраховування. Тому Овечкін і решта всіх російських зірок нічого не змогли зробити", - цитує воротаря "Советский спорт".

Нагадаємо, збірна Росії з хокею не змогла вийти в півфінал олімпійського турніру у Ванкувері. У матчі 1/4 фіналу національна команда Канади здобула перемогу над росіянами з розгромним рахунком 7:3.

За матеріалами LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «"Російські хлопці були вибухонебезпечні" - Кросбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути