четвер, 16 серпня 2012 16:38

Ван Персі перейшов в "Манчестер Юнайтед" за 24 млн фунтів

Ван Персі перейшов в "Манчестер Юнайтед" за 24 млн фунтів
Ван Персі в "МЮ" обіцяють 235 тис фунтів на тиждень. Фото: prosto-sport.com

Керівництво лондонського "Арсеналу" через офіційний сайт команди прем'єр-ліги оголосило про перехід голландського форварда Робіна ван Персі в "Манчестер Юнайтед". Деталі трансферу не розголошуються, проте, за інформацією британської преси, сума трансферу складе 24 млн фунтів стерлінгів.

Особистий контракт з новим клубом ван Персі підпише після повернення з розташування збірної Нідерландів та проходження медобстеження в стані "червоних дияволів". За "Арсенал" голландський форвард грав з 2004 року.

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" сер Алекс Фергюсон розраховує, що дебют нападаючого Робіна ван Персі у футболці "червоних дияволів" відбудеться в стартовому турі англійської прем'єр-ліги з "Евертоном" 20 серпня.

"Він перебуває на шляху з Лондона в Манчестер, щоб пройти медичний огляд. Ми сподіваємося, що все піде за планом. Його агент веде переговори з виконавчим директором Девідом Гиллом прямо зараз. Ми сподіваємося, що все пройде успішно, хоча іноді медичний огляд може зайняти трохи більше часу. Я впевнений, що Робін буде готовий зіграти з "Евертоном", - підкреслив Фергюсон.

За даними видання Goal.com "МЮ" готовий запропонувати футболістові контракт з щотижневим окладом в розмірі 235 тисяч фунтів. Таким чином, ван Персі може стати найбільш високооплачуваним гравцем манкуніанців.

За матеріалами Чемпионат.com, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Ван Персі перейшов в "Манчестер Юнайтед" за 24 млн фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути