четвер, 05 липня 2012 09:51

Ван Персі відмовився продовжувати контракт з "Арсеналом"

Ван Персі відмовився продовжувати контракт з "Арсеналом"
Робін ван Персі став кращим бомбардиром минулого чемпіонату Англії ФОТО: Reuters

Капітан лондонського футбольного клубу "Арсенал" Робін ван Персі, який став кращим бомбардиром минулого чемпіонату Англії, через власний сайт заявив, що не буде продовжувати контракт з командою.

Ван Персі розповів, що після закінчення англійської першості у нього була зустріч з головним тренером "Арсеналу" Арсеном Венгером і виконавчим директором Іваном Газідісом. За словами форварда, на зустрічі обговорювалося подальший розвиток команди, трансферні плани. Голландський нападник заявив, що він обговорював також свій новий контракт, але не вдавався до фінансових умов угоди, оскільки для нього це не принципово.

Як повідомив ван Персі, саме після зустрічі з Венгером і Газідісом йому стало ясно, що у нього інша думка з приводу того, як повинен розвиватися "Арсенал" у майбутньому. При цьому футболіст не став уточнювати подробиці бесіди.

"Арсенал" у свою чергу виступив із заявою, в якій говориться, що клуб поважає рішення футболіста не продовжувати контракт. Проте в команді нагадали, що угода з ван Персі буде діяти до літа 2013 року, висловивши при цьому надію, що гравець проведе найближчий рік саме в "Арсеналі". "У нас великі плани на наступний сезон", - йдеться в повідомленні на сайті клубу.

За відомостями англійських ЗМІ, активний інтерес до 28-річного ван Персі проявляють "Манчестер Сіті" і туринський "Ювентус".

Ван Персі перейшов в "Арсенал" в 2004 році з голландського "Фейєноорда". Перед початком сезону-2011/12 після переходу Сеска Фабрегаса в іспанську "Барселону" форвард став капітаном лондонців. У минулому сезоні ван Персі з 30 голами став кращим бомбардиром чемпіонату Англії, а "Арсенал" посів третє місце, завоювавши путівку в Лігу чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Ван Персі відмовився продовжувати контракт з "Арсеналом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути