Ексклюзиви
пʼятниця, 02 жовтня 2009 16:27

Ван Бастена сватають в "Мілан"

Ван Бастена сватають в "Мілан"

Агент Марко ван Бастена спростував чутки про те, що його клієнт є основним кандидатом на пост головного тренера італійського "Мілана". Через погані результати команди в ЗМІ з"явилася інформація, що наставник міланців Леонардо може бути відправлений в відставку найближчим часом. А Corriere dello Sport повідомила, що віце-президент "Мілана" Галліані вже зв"язувався з ван Бастеном з приводу його можливого призначення на пост наставника россонері.

"Я тільки можу сказати, що "Мілан" не зв"язувався ні зі мною, ні з Марко ван Бастеном. В даний момент Марко не зацікавлений в тренерській роботі. Він роздумує, що йому робити далі. Можливо, він працюватиме, починаючи з січня", - приводить Football-Іtalia слова Пері ван Оверема.

Нагадаємо, Ван Бастен, який захищав кольори "Мілана" в 1987 - 1993 роках, є справжньою легендою цього клубу. Останнім місцем роботи голландця в ролі головного тренера був амстердамський "Аякс", який він не зміг вивести в груповий раунд Ліги чемпіонів.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Ван Бастена сватають в "Мілан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути