Ексклюзиви
четвер, 01 жовтня 2009 13:34

Леонардо зберіг роботу навіть після матчу з "Цюріхом"

Леонардо зберіг роботу навіть після матчу з "Цюріхом"

Поразка "Мілана" від швейцарського "Цюріха" в матчі Ліги чемпіонів не матиме наслідків для головного тренера італійської команди Леонардо.

Про це заявив віце-президент клубу Адріано Галліані. За його словами, керівництво "Мілана" як і раніше довіряє Леонардо і відставка тренеру не загрожує, повідомляє Reuters.

Матч другого туру групового етапу Ліги чемпіонів "Мілан" - "Цюріх" відбувся ввечері 30 вересня в Італії та завершився з рахунком 1:0 на користь швейцарської команди. Єдиний гол на десятій хвилині забив фінський легіонер "Цюріха" Ханну Тіхінен.

У перших двох турах групи С Ліги чемпіонів "Цюріх" і "Мілан" набрали по три очки, але швейцарський клуб випереджає італійців за рахунок перемоги в особистій зустрічі. Лідером групи є мадридський "Реал" (шість очок), у "Марселя" поки очок немає.

Леонардо очолив "Мілан" після закінчення сезону-2008/09. Раніше бразильський фахівець займав у цьому клубі посаду технічного директора. У чемпіонаті Італії "Мілан" також виступає невдало: в шести матчах команда набрала вісім очок і ділить 8-11-е місце з "Ромою", "Лаціо" та "К"єво".

Лента

Зараз ви читаєте новину «Леонардо зберіг роботу навіть після матчу з "Цюріхом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути