вівторок, 10 лютого 2009 10:15

Валуєв вбив ведмедя і хоче зробити те саме з Кличком (ФОТО)
8

Валуєв на полюванні
Фото: proboxing.com.ua
Як повідомляє "Рroboxing.com.ua" с посиланням на німецьке видання "bild.de ", між виступами на ринзі чемпіон світу за версією WBA у надважкій вазі Ніколай Валуєв іде в ліс на полювання. Цього разу вполював бурого ведмедя вагою 120 кг. Російський гігант зізнається: "Я ніколи ще не вбивав ведмедя".

"Ніколай дуже помітно додав, особливо у техніці" - Зімін.

Ніколай Валуєв розповів про свої плани в ринзі. Не пізніше 26 липня він має зустрітися з Русланом Чагаєвим. Проте, Валуєв вже зараз обдумує наступний крок - довгоочікуваний об"єднувальний бій проти одного з Кличків. Валуєву байдуже з ким зустрічатись - з Віталієм чи Володимиром. Восени 2009 він готовий до бою з Кличком.

Тренер Валуєва Олександр Зімін переконує, що Ніколай дуже помітно додав, особливо у техніці. Бій Валуєва проти Кличка був би дуже цікавий для всіх прихильників боксу. Валуєв упевнений, що одним з його наступних жертв міг би бути Кличко...

Своїм основним хобі Валуєв називає полювання та риболовлю:
"Люблю полювати - але теж виходить, що полюю на кого доведеться. Восени ходжу на качку, на кабана, лося та ведмедя. Особливо люблю рибалку, хочу порибалити взимку", - цитує Валуєва "КП".

Довідка від "Wikipedia":

Валуєв Микола Сергійович (21 серпня 1973, Ленінград, СРСР) - російський боксер-профессионал, виступає у суперважкій ваговій категорії. Чемпіон Росії з боксу 1999 року. Чемпіон світу за версією Паназіатської боксерської асоціації (2000 рік), екс-чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської асоціації (ВБА (WBA)). Поступився титулом чемпіона ВБА (WBA) 14 квітня 2007 р. Руслану Чагаєву з узбекистану.

За свої фізичні дані отримав прізвиська "Російський гігант", "Звір зі сходу" (англ. Beast from the East) і "Нікола Пітерський".




Зараз ви читаєте новину «Валуєв вбив ведмедя і хоче зробити те саме з Кличком (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути