неділя, 21 березня 2010 12:59

Валерій Лобановський не підійшов "Чорноморцеві" (ФОТО)

Нападаючий Нарцисіо Міна (на фото) і захисник Роман Максимюк уклали контракти з ФК "Чорноморець" і внесені прем"єр-лігою України до заявки одеського клубу. Вчора вони вже взяли участь в матчі з "Дніпром" (3:1 на користь команди Безсонова).

Нарцисіо Аррінтон Міна Вілларба народився 25 листопада 1982 року в Сан Лоренсо (Еквадор). Центральний нападаючий. Зріст - 172 см, вага 72 кг.

Професійну кар"єру розпочав у "Депортиво" (Cuenca, Еквадор) в 2002 році. Виступав у еквадорських командах: "Депортиво" (Куенка) - 30 матчів (4 голи), ЛДУ (Куенка) - 19 матчів, ЛДУ (Лойя) - 58 (4), "Депортиво" (Азогуйес) - 1, ФК "Манта" - 38 (25), "Барселона" (Гуаякіль) - 27 (6). У 2009 році перейшов на правах оренди в "Атлетико Хуракан" (Буенос-Айрес, Аргентина). У національній збірній Еквадору провів 3 матчі.

З березня 2010 року - у "Чорноморці". Буде виступати під 23-м ігровим номером.

Максимюк Роман Васильович народився 14 червня 1974 року в селі Битків (Івано-Франківська область). Захисник. Зріст - 186 см, вага - 80 кг.

Виступав за команди: "Прикарпаття" (Івано-Франківськ), "Кристал" (Чортків), "Бескид" (Надвірна), ЦСКА (Київ), "ЦСКА-Борисфен" (Київ), ФК "Тисмениця", "Зеніт" ( Санкт-Петербург, Росія), "Динамо" (Київ), "Дніпро" (Дніпропетровськ), "Волинь" (Луцьк), ФК "Атирау" (Казахстан), "Казахмис" (Сатпаєв, Казахстан). В українській вищій лізі зіграв 181 матч (14 голів).

Володар Кубка Росії 1999 року, бронзовий призер чемпіонату України 2001 і 2004 рр.. У національній збірній України провів 5 поєдинків. Зіграв 11 матчів (1 гол) в Кубку УЄФА.

У "Чорноморці" - з березня 2010 року. Буде виступати під 20-м ігровим номером.

Нагадаємо, на перегляді в "Чорноморця" також був російський нападаючий Валерій Лобановський, але клуб вирішив не підписувати футболіста.

За матеріалами ФК "Чорноморець"

Зараз ви читаєте новину «Валерій Лобановський не підійшов "Чорноморцеві" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути