вівторок, 11 січня 2011 14:34

Валерій Газзаєв офіційно став президентом "Аланії"

Валерій Газзаєв офіційно став президентом "Аланії"

Колишній головний тренер збірної Росії з футболу Валерій Газзаєв став президентом владикавказької "Аланії", яка за підсумками минулого сезону вилетіла з прем'єр-ліги. Про це повідомляє офіційний сайт клубу. Газзаєв повернувся в "Аланію" через 12 років. Раніше він був головним тренером цієї команди з 1994 по 1999 роки і в 1995 році виграв чемпіонат Росії.

Про призначення Газзаєва на посаду президента "Аланії" 11 січня оголосив глава Північної Осетії Таймураз Мамсуров. За його словами, питання про призначення обговорювалося протягом останніх двох-трьох років. Повернення Газзаєва в "Аланію" Мамсуров назвав довгоочікуваною подією для всієї республіки.

Новий президент клубу зазначив, що головним завданням є "відродження славних традицій осетинського футболу". За словами Газзаєва, "Аланія" обов'язково повинна повернутися в прем'єр-лігу.

"Ми обов'язково створимо потужну структуру клубу. Необхідно систематизувати футбольне господарство", - додав президент.

У той же час син Валерія Газзаєва, Володимир Газзаєв, стане новим наставником "Аланії". Про це в інтерв'ю РИА Новости розповів сам Валерій Газзаєв. На посаді головного тренера Газзаєв-молодший змінить Володимира Шевчука.

56-річний Газзаєв після того, як залишив "Аланію" у 1999 році тренував московське "Динамо", ЦСКА та київське "Динамо". У 2001-2002 роках він очолював молодіжну збірну Росії, а в 2002-2003 роках - першу збірну країни. Останнім місцем роботи Газзаєва було київське "Динамо", звідки він пішов 1 жовтня 2010 року.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Валерій Газзаєв офіційно став президентом "Аланії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути