Ексклюзиви
пʼятниця, 03 грудня 2010 12:45

"У мене є відчуття добре зробленої роботи в "Динамо" - Газзаєв

"У мене є відчуття добре зробленої роботи в "Динамо" - Газзаєв

Авторитетний російський спеціаліст Валерій Газзаєв, як і раніше вважає, що добре виконав свою роботу біля керма київського "Динамо", програвши все, що тільки можна, за виключенням Суперкубка України.

"З Ігорем Суркісом у мене завжди були найтепліші стосунки, які збереглися і зараз. Він сказав: "Валерію Георгійовичу, ви розумієте, від чого ви відмовляєтеся?" Я відповів: "Я розумію, що роблю. Те, від чого відмовляюся, в даному випадку неважливо", - згадує Газзаєв.

"Фінансові умови моєї відставки цікавили мене в останню чергу. Важливо було не втратити відчуття добре зробленої роботи. А воно в мене є", - наводить слова тренера "Советский спорт".

Нагадаємо, Валерій Газзаєв був відправлений у відставку з поста головного тренера київського "Динамо" 1 жовтня. Газзаєв очолив київське "Динамо" в травні 2009 року, змінивши на цій посаді іншого російського фахівця Юрія Сьоміна. Під керівництвом Газзаєва "Динамо" у минулому сезоні поступилося чемпіонським титулом "Шахтарю", припинило боротьбу за національний кубок на стадії чвертьфіналу, а в Лізі чемпіонів зайняло останнє місце в групі.

За матеріалами "Советский спорт", Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"У мене є відчуття добре зробленої роботи в "Динамо" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути