неділя, 06 травня 2007 17:52

У Запоріжжі "Ворскла" зіграла у нульову нічию

Матч у Запоріжжі розпочався з жовтої картки для гостей. Арбітр зустрічі Олег Зубарєв показав "гірчичник" Олександру Чижову і призначив штрафний для "Металурга" Годін пробив не дуже сильно і захисники без проблем ліквідували небезпеку.

Початок тайму пройшов за переваги "Металурга". Однак "Ворскла" на певний час перехопила ініціативу. Одна з її атак закінчилася голом Пуканича, проте арбітр його не зарахував. Ще за дві хвилини Даллку пробив у площину воріт. Наприкінці тайму м"яч тримався в основному у центрі поля.

Другий тайм проходив без особливо яскравої гри. М"ячем більше володіли господарі, однак "Ворсклі" теж вдавалося створювати поодинокі моменти. Але до фінального свистка команди так і не змогли забити.

"Металург" З - "Ворскла" - 0:0

6 травня. Запоріжжя. Стадіон "Славутич-Арена".

Суддя: Олег Зубарєв (Донецьк)

"Металург" З: Постранський, Челядинський, Степаненко, Перишич, Квірквелія, Тігорєв, Кашевський, Годін (Польовий, 68), Любарський, Силюк, Модебадзе (Аржанов, 53)

Тренер: Анатолій Чанцев

"Ворскла": Пятов, Стоян, Цуррі, Ярмаш (Артюх, 14), Далкку, Главіна, Маркоскі, Пуканич (Лікіою, 90+2), Медведєв, Чижов, Янузі (Левіга, 54)

Тренер: Віктор Носов

Попередження: Любарський (3), Польовий (90+3)

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі "Ворскла" зіграла у нульову нічию ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути