четвер, 22 жовтня 2009 17:51

В Україні склали реєстр футбольних хуліганів

В Україні склали реєстр футбольних хуліганів

МВС практично завершило розробку Єдиної інформаційної бази даних осіб, що вчинили правопорушення під час футбольних матчів. На сьогодні в цій базі зареєстровано понад 700 футбольних хуліганів.

Як повідомляє Інформаційний центр "Україна-2012", найбільшу загрозу під час ігор створюють не місцеві вболівальники, а іноземні футбольні фанати. Отже, з метою вдалого проведення Євро-2012, впродовж років, які передуватимуть чемпіонату, їх також реєструватимуть. А під час футбольного форуму 2012 року прохід цих осіб на українські стадіони буде обмежений.

Також правоохоронні органи України здійснюватимуть обмін інформацією з поліціями інших країн-учасниць щодо осіб, які потенційно можуть зіпсувати футбольне свято.

На сьогодні кожна країна - член Європейського Союзу має Національний пункт футбольної поліції (NFIP), який уповноважений надавати іноземним правоохоронцям інформацію, яка може запобігти правопорушення під час футбольних змагань міжнародного рівня.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «В Україні склали реєстр футбольних хуліганів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути