понеділок, 23 вересня 2013 00:10

У тренерському штабі Олега Блохіна з'явиться ще один екс-динамівець

У тренерському штабі Олега Блохіна з'явиться ще один екс-динамівець
Сергій Федоров стане ще одним помічником Олега Блохіна. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Рішення про зміни в тренерському штабі київського "Динамо" було колегіальним, а Олегу Блохіну буде допомагати ще один фахівець. Про це після матчу "Динамо" - "Карпати", який завершився мінімальною перемогою киян, сказав віце - президент столичного клубу Олексій Семененко.

"Що стосується змін у тренерському штабі, це було колегіальне рішення на чолі з генеральним директором клубу Резо Чохонелідзе. Він про це рішення доповів президенту "Динамо", і той заперечувати не став" , - сказав Олексій Михайлович.

У найближчий час у тренерському штабі "Динамо" відбудеться зміна.

"До нього буде введений Сергій Федоров, якого, думаю, представляти не треба (екс-захисник "Динамо" і збірної України - Ред.). Останнім часом він працював в академії "Динамо", - зазначив Олексій Семененко.

При цьому додав, що фахівці, яких вивели з тренерського штабу, залишаються в структурі клубу.

"Фахівці, скорочені з тренерського штабу, не звільнені, як про це поспішили повідомити деякі ЗМІ. Всі вони залишаються в структурі клубу. У найближчі дні в них відбудеться зустріч з президентом "Динамо". Роботи в нас - не початий край. І при бажанні цих фахівців для кожного з них вона знайдеться", - заявив віце - президент столичного клубу.

Нагадаємо, після поразки в Лізі Європи від бельгійського "Генка" з тренерського штабу "Динамо" були скорочені Андрій Баль, Олексій Михайличенко та Юрій Роменський.

Зараз ви читаєте новину «У тренерському штабі Олега Блохіна з'явиться ще один екс-динамівець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути