неділя, 22 вересня 2013 11:03

"Не варто випробовувати наше терпіння " - ультрас "Динамо"

"Не варто випробовувати наше терпіння " - ультрас "Динамо"
Ультрас: "Сьогоднішнє "Динамо" - це наш біль". Фото: footboom.com

Фанати київського "Динамо" зробили відкриту заяву про жалюгідний стан команди.

"Ми завжди з повагою ставимося до кольорів нашого клубу, до величної історії "Динамо", ми цінуємо і культивуємо серед нашого руху справжні динамівські якості: мужність, цілеспрямованість, прагнення досягти високого результату в кожній справі, рішучу боротьбу з будь-якими труднощами на шляху до своєї мети. Адже якщо ти граєш у "Динамо" - ти повинен не тільки викладатися на полі на 120%, але і постійно прогресувати. Якщо ти вболіваєш за "Динамо" - ти повинен бути кращим на трибуні і поза нею. Якщо ти працюєш у "Динамо" - ти повинен віддавати всього себе клубові заради перемоги в кожній грі, в кожному турнірі.

Це не юнацький максималізм, це - ідеологія, завдяки якій наш клуб отримав свої самі перемоги і отримав світове визнання. Сьогоднішнє "Динамо" - це наш біль. Боляче спостерігати, як команда програє гру за грою, отримує нищівні поразки від команд, титули та досягнення яких всі разом менше тих трофеїв, якими володіє наш клуб.

Ми чудово розуміємо тих гравців нинішнього "Динамо", які викладаються на полі, але змушені гру за грою вибачатися перед своїми вболівальниками. Однак відчайдушних зусиль декількох гравців, навіть найбільш талановитих і відданих нашій команді, недостатньо для перемог. Так само, як і недостатньо тільки витрачати гроші на трансфери гравців, не цікавлячись результатами команди, заради яких ці ??трансфери здійснювалися. Недостатньо нескінченно розбиратися і шукати причини поразок, проводити бесіди з гравцями, не роблячи при цьому жодних висновків і дій, щоб змінити ситуацію на краще. Недостатньо освистувати команду на стадіоні та викладати обурливі повідомлення на адресу клубу в мережі Інтернет.

Ми нікому і ніколи не дозволяли і не дозволимо безкарно ганьбити і ображати наше "Динамо". І це стосується всіх, у тому числі гравців, тренерів, менеджменту клубу і його власників. Ми вимагаємо від усього динамівського колективу рішучих змін, а не подальших вибачень і розмов про будівництво команди. Ми вимагаємо дій і рішень, а не звітів про витрачені на клуб кошти. Ми поки все ж щиро сподіваємося на те, що нам не треба буде вдаватися до радикальних дій, щоб припинити той сором, який спостерігає багатомільйонна сім'я вболівальників "Динамо" останнім часом. Але наше терпіння - не безмежне, і не варто його випробовувати.

Бийтеся до останнього або знімайте форму "Динамо" і йдіть!"

Ультрас "Динамо" Київ

Зараз ви читаєте новину «"Не варто випробовувати наше терпіння " - ультрас "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути