четвер, 11 липня 2013 17:04

"Для Гінера ідеали — порожній звук, він усе купує за гроші" - ультрас "Динамо"

"Для Гінера ідеали — порожній звук, він усе купує за гроші" - ультрас "Динамо"
Ультрас "Динамо" були і залишаються проти Об'єднаного чемпіонату. Фото: footboom.com

Президент московського ЦСКА Євген Гінер досить різко висловився з приводу бойкотування фанами "Динамо" матчів Об'єднаного турніру. Зокрема назвав учасників акції "націоналістами без мізків".

"А що йому залишається казати?, - коментує слова Гінера 26-річний Петро, член одного з ультрас-угруповань біло-синіх. - Людині, яка все звикла купувати за гроші, і для якої якісь ідеали - це порожній звук. Здавалось би така дрібниця, не прийшли 3 тисячі людей на стадіон, а скільки шуму в пресі з цього приводу, скільки бризків слиною в нашу сторону."

Останній матч турніру, в якому зустрічалися "Динамо" і "Спартак" зібрав на "Олімпійському" більше 50 тисяч уболівальників.

"Хіба 50 тисяч на стадіоні - це показник? Давайте зіграємо пару матчів з "Анжі" чи "Тереком", а тоді будемо дивитись на відвідуваність стадіону і аналізувати якусь статистику, - продовжує Петро. - Можу нагадати, що рік тому, в сезон відпусток, на гру "Динамо" з донецьким "Металургом" зібралось майже 33 тисячі глядачів, а обидві гри з "Зенітом" не дотягнули до цього показника при мінімальній вартості квитків."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нам Газпрома всі газопроводи не замінять нашої свободи" - ультрас "Динамо" бойкотують матчі Об'єднаного турніру

Ставлення ультрас до ідеї Об'єднаного чемпіонату не змінилось, каже він.

"Як до Об'єднаного турніру, так і після нього ми були і залишаємося проти спільного чемпіонату. Сильні, незалежні чемпіонати України та Росії давно довели свою життездатність. У кожного є свій володар Єврокубків, обидві країни регулярно мають представників на євроарені. Давайте згадаємо, яку масову підтримку мали українські клуби, зокрема "Динамо" на матчах у Росії, і скільки російських вболівальників приїжджали в Україну. Ніхто з нас не літає в хмарах і ми всі чудово розуміємо справжні причини того, чому раптово з'явився Об'єднаний турнір з шаленими призовими і символічною ціною на квитки. Тим більше, що і Міллер, і Газзаєв називають все відкритим текстом — це репетиція Об'єднаного чемпіонату", - констатував Петро.

Нагадаємо, переможцем Об'єднаного турніру стало київське "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «"Для Гінера ідеали — порожній звук, він усе купує за гроші" - ультрас "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути