пʼятниця, 21 червня 2013 12:40

Ультрас "Динамо" закликали до бойкоту матчів об'єднаного турніру

Ультрас "Динамо" закликали до бойкоту матчів об'єднаного турніру
Підтримки ультрас "Динамо" на матчах об'єднаного турніру не буде. Фото: ultras.org.ua

Уболівальники київського "Динамо" оголосили бойкот об'єднаному турніру. Про це сказано в заяві динамівських ультрас, опублікованому на їхньому офіційному сайті.

"Наприкінці червня - початку липня в Києві, Донецьку та Москві пройде серія матчів між російськими та українськими командами, в якій зокрема, будет брати участь ФК "Динамо" (Київ). Ця серія ігор позиціонується її організаторами як об'єднаний турнір для оцінки, зокрема, глядацького інтересу і телевізійних рейтингів до можливого об'єднаного чемпіонату України та Російської Федерації.

Незважаючи на те, що "Динамо" Київ є найбільш титулованим клубом колишнього СРСР і незалежної України, наша позиція щодо підстави об'єднаного чемпіонату, або будь-яких рухів до цього, завжди була, і є чітко негативною", - зазначають динамівські ультрас.

На їхню думку, спроба проведення об'єднаного турніру, як і спроба створення загального чемпіонату є суто політичним кроком, зрадою національних інтересів громадян обох країн.

"Багатомільйонні призові, які обіцяють учасникам майбутнього об'єднаного чемпіонату його організатори, будуть отримані за рахунок звичайних платників податків, за рахунок кожного громадянина Росії та України, навіть тих, хто взагалі не цікавиться футболом. Витрачати такі кошти на реанімацію давно померлого чемпіонату СРСР у новому вигляді в той час, коли в обох країнах існує багато невирішених соціальних питань - це лицемірство і образа всіх адекватних і розумних українців і росіян. Враховуючи все вище сказане, ми прийняли рішення - бойкотувати матчі даного турніру. Ніякої організованої групи підтримки на матчах даного проекту від Ультрас "Динамо" Київ не буде", - сказано в заяві динамівських ультрас.

"Ми закликаємо всіх справжніх вболівальників своїх клубів, і всіх прихильників незалежних національних чемпіонатів України та Росії приєднатися до нашого бойкоту, і утриматися від відвідування цих ігор", - заявляють фани "Динамо".

Нагадаємо, об'єднаний турнір пройде з 27 червня по 7 липня. Учасниками від України стануть київське "Динамо" і донецький "Шахтар", від Росії - пітерський "Зеніт" і московський "Спартак".

Зараз ви читаєте новину «Ультрас "Динамо" закликали до бойкоту матчів об'єднаного турніру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути