субота, 21 вересня 2013 10:40

"Динамо" залишилось без трьох тренерів - офіційно

"Динамо" залишилось без трьох тренерів - офіційно
Сергій Ребров став асистентом Олега Блохіна ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Тренерський штаб основної команди ФК "Динамо" (Київ) у п'ятницю був скорочений вдвічі.

Як повідомляє офіційний сайт клубу, обов'язки асистента головного тренера виконуватиме Сергій Ребров, а з воротарями, як і раніше, працюватиме Михайло Михайлов.

"Про інші зміни у тренерському штабі команди, а також про те, які функції у структурі клубу надалі виконуватимуть Олексій Михайличенко, Андрій Баль та Юрій Роменський, буде повідомлено пізніше" , - йдеться у повідомленні.

До теперішнього часу у головного тренера "Динамо" Олега Блохіна було три помічники: Баль, Михайличенко та Ребров. Тренерами воротарів були Михайлов і Роменський.

Як відомо, Блохін став головним тренером столичного клубу 25 вересня 2012, підписавши контракт на чотири роки. До цього він працював зі збірною України.

Під його керівництвом "Динамо" у минулому сезоні не змогло вийти з групи Ліги чемпіонів, а в Лізі Європи вилетіло на стадії 1 /16 фіналу. Після цього команда посіла третє місце в чемпіонаті України і вперше за багато років залишилася без Ліги чемпіонів.

У нинішньому сезоні динамівці після 9 турів займають незвично низьке для себе 6-е місце в турнірній таблиці національної першості, а 19 вересня стартували у груповому турнірі Ліги Європи з домашньої поразки від бельгійського "Генка".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" залишилось без трьох тренерів - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути