середа, 12 грудня 2012 10:33

"В останніх матчах Хайнкес став більше мене використовувати" - Тимощук

"В останніх матчах Хайнкес став більше мене використовувати" - Тимощук
"Зараз у "Баварії" божевільна конкуренція" - Тимощук ФОТО: timo4.com

Півзахисник "Баварії" Анатолій Тимощук прокоментував ситуацію з продовження своєї кар'єри. Гравець відзначив, що хотів би отримувати більше ігрового часу, ніж у нього є в "Баварії".

"Звичайно, хочеться грати більше. Але зараз у "Баварії" божевільна конкуренція. В нашій команді 27 людей, 24-25 - гравці дуже високого європейського рівня. Існує певна ротація, але щоб отримати більше ігрового часу, потрібно в кожному тренувальному занятті, в кожній грі доводити своє право на місце в складі. В тих іграх, коли я отримував ігровий час в основному складі або виходив на заміну, до мене претензій не було, і я провів їх на досить хорошому рівні. І в останніх матчах Юпп Хайнкес став більше мене використовувати.

Чи піду я з "Баварії"? Імовірність цього існує. Тому що я хочу грати більше, але все залежить від конкретики. Наскільки зацікавлені в моїх послугах клуби будуть готові до конкретних пропозицій.

Чи хочу залишитися в Німеччині? Німеччина мене влаштовує за рівнем футболу. Тут прекрасні стадіони, майже завжди хороші поля ... Хоча в останніх грудневих турах є невеликі проблеми з полями у деяких клубів. Але в цілому і рівень, і інфраструктура, і атмосфера навколо гри мене дуже влаштовують", - цитує Тимощука "Спорт день за днем".

Зараз ви читаєте новину «"В останніх матчах Хайнкес став більше мене використовувати" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути