неділя, 02 грудня 2012 12:35

"Баварія" і дортмундська "Боруссія" зіграли внічию, Тимощук на поле не вийшов
11

Фото: ФОТО: Reuters

Мюнхенська "Баварія" і дортмундська "Боруссія" зіграли внічию в матчі 15-го туру чемпіонату Німеччини з футболу, повідомляє "Р-Спорт".

Зустріч, що пройшла в суботу в Мюнхені, завершилася з рахунком 1:1. На гол Тоні Крооса на 67-й хвилині гості відповіли м'ячем Маріо Гетце на 74-й.

Після 15 матчів "Баварія" лідирує в турнірній таблиці, набравши 38 очок. "Боруссія" з 27 балами йде третьою. Між ними розташовується леверкузенський "Байєр" (30).

Додамо, що захисник "Баварії" Хольгер Бадштубер отримав пошкодження хрестоподібних зв'язок і пропустить шість місяців, повідомляє Goal.com.

Бадштубер отримав пошкодження на 37-й хвилині в зіткненні з півзахисником дортмундців Маріо Гетце і тут же був замінений. На лікування і відновлення від травми 23-річному футболістові знадобиться шість місяців. Бадштубер в цьому сезоні провів 16 матчів у складі "Баварії" у всіх турнірах.

Бундесліга

15-й тур

Баварія - Боруссія Д 1:1 (0:0, 1:1)

Голи: 1:0 - 67 Кроос, 1:1 - 74 Гетце.

Баварія - Нойер, Лам, Данте, Бадштубер (Дж. Боатенг, 37), Алаба, Хаві Мартінес, Швайнштайгер, Мюллер, Кроос, Рібері, Манджукіч (Гомес, 86).

Боруссія Д - Вайденфеллер, Пішчек, Суботіч (Ф. Сантана, 81), Хуммельс, Шмельцер, Бендер, Гундоган, Блашчіковскі (Перішич, 73), Гетце (Шибер, 90), Ройс, Левандовскі.

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" і дортмундська "Боруссія" зіграли внічию, Тимощук на поле не вийшов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути