понеділок, 01 грудня 2008 14:31

В іспанському футболі назріває корупційний скандал

Футболіст іспанської "Севільї" Хесулі розповів, що в минулому сезоні, коли він виступав за клуб першого дивізіону "Тенеріфе", йому запропонували програти вирішальний матч за вихід у вищу лігу (з "Малагою") за гроші. 15 червня "Тенеріфе" поступився "Малазі" з рахунком 1:2, але сам Хесулі в тому матчі не грав, повідомляє lenta.ru з посиланням на AFP.

"Малага" боролася за вихід у вищий дивізіон чемпіонату Іспанії з командою "Реал Сосьєдад" і вирішила це завдання після перемоги над "Тенеріфе". "Малага" забила вирішальний гол з пенальті, призначеного за гру рукою футболіста "Тенеріфе" Хуанми в своєму штрафному.

Пізніше Хесулі в телефонній розмові з президентом "Реал Сосьєдад" Іньякі Бадьолой розповів, що йому пропонували близько шести тисяч євро за те, щоб здати гру "Малазі". Не дивлячись на те, що футболіст не прийняв участі в матчі, він отримав ці гроші.

Розшифровка телефонної розмови Хесулі і Бадьоли була опублікована в газеті ElMundo. За інформацією видання, Федерація футболу Іспанії (RFEF) проведе розслідування звинувачень в адресу "Малаги".

Зараз ви читаєте новину «В іспанському футболі назріває корупційний скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути