неділя, 17 квітня 2011 17:34

В Іспанії весь день обговорювали донецьку прес-конференцію Гвардіоли

В Іспанії весь день обговорювали донецьку прес-конференцію Гвардіоли

Прес-конференція наставника "Барселони" Хосепа Гвардіоли перед матчем-відповіддю чвертьфіналу Ліги чемпіонів з донецьким "Шахтарем" стала топ-темою дня в Іспанії. Точніше не вся прес-конференція, а відповідь на одне питання.

- Сеньйоре Гвардіола, команда, яка проходить "Шахтар" потім, як правило, виграє трофей. Так було з іспанською "Севільєю" у Кубку УЄФА. Як вам така статистика?

"Якщо ми пройдемо "Шахтар", то зіграємо у фіналі, - почав свою відповідь Пеп, але після невеличкої наради з прес-аташе "Барселони" виправився. - пардон, у півфіналі. Це велика помилка," - додав вже англійською Гвардіола.

Такий конфуз наставника викликав сміх в іспанських журналістів. Дехто навіть почав аплодувати. Почухавши лоб, Хосеп продовжив.

"Я так не думаю. Спочатку нам потрібно вийти у півфінал. А потім будемо думати про фінал," - поки слова Гвардіоли перекладали для українських журналістів, сам Пеп глянув на прес-аташе клубу, мовляв, оце я видав.

"Коли Пеп обмовився, то журналісти з промадридських видань, таких як Marca, відразу про це написали. Під такими новинами відразу з'являлося по двісті коментарів. Барселонські журналісти не надали епізоду такого важливого значення, - каже "Gazeta.ua" бразильський журналіст Рафаель Маранао. - В Іспанії весь день обговорювали слова Пепа. Для іспанців це означало, що Гвардіола забув чи вирішив проігнорувати матчі з "Реалом" у півфіналі Ліги чемпіонів і відразу заговорив про фінал турніру. Це було весело".

Рафаель пише для бразильської газети "O Globo" та шведського журналу "Offside". У Донецьк приїхав на матч "Шахтаря" з "Барселоною".

Нагадаємо, у чвертьфіналі Ліги чемпіонів "Барселона" пройшла "Шахтар", а "Реал" — "Тоттенхем". Іспанські гранди визначать між собою одного з фіналістів турніру.

Зараз ви читаєте новину «В Іспанії весь день обговорювали донецьку прес-конференцію Гвардіоли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути