неділя, 17 квітня 2011 01:32

"Реал" і "Барселона" обмінялися голами з пенальті в "Ель Класико"

"Реал" і "Барселона" обмінялися голами з пенальті в "Ель Класико"

Мадридський "Реал" у матчі чемпіонату Іспанії зіграв внічию з "Барселоною" (1:1) і практично втратив шанси на чемпіонство. Хід гри визначили два пенальті: на 53 хвилині 11-метровий реалізував кращий бомбардир "Барселони" Ліонель Мессі, а на 82-й те ж саме зробив Кріштіану Роналду.

Після цієї гри "Барселона" набрала 85 очок, а "Реал" - 77. При цьому обидві команди зіграли по 32 матчі з 38 можливих. Таким чином, у мадридського клубу є шість матчів, щоб наздогнати "Барселону".

Варто відзначити, що до цього матчу "Реал" програв п'ять "Ель Класико" (так називають протистояння "Реала" і "Барселони" в Іспанії) підряд, причому в сезоні 2010/2011 року "Барселона" обіграла мадридський клуб на своєму полі з рахунком 5:0.

У найближчі тижні "Реалу" і "Барселоні" доведеться провести ще три гри: вони проведуть два матчі в 1 / 2 фіналу Ліги чемпіонів і зіграють у фіналі іспанського Кубка короля, повідомляє Лента.ру.

Реал - Барселона - 1:1 (0:0, 1:1)

Голи: 0:1 - Мессі (53, пенальті), 1:1 - Роналду (82, пенальті).

РЕАЛ: Касільяс, Рамос, Альбіоль, Карвалью, Марсело, Пепе, Алонсо (Адебайор, 67), Ді Марія (Арбелоа, 67), Хедіра, Роналду, Бензема (Озіл, 57).

БАРСЕЛОНА: Вальдес, Дані Алвес, Пуйоль (С. Кейта, 58), Піке, Адріано (Максвелл, 80), Бускетс, Хаві, Іньєста, Вілья, Мессі, Педро (Афеллай, 67).

Попередження: Адріано (9), Піке (27), Марсело (31), Арбелоа (76), Дані Алвес (79), Вальдес (81), Хаві (90).

Вилучення: Альбіоль (52).

Зараз ви читаєте новину «"Реал" і "Барселона" обмінялися голами з пенальті в "Ель Класико"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути