субота, 16 квітня 2011 14:19

Перед "Барселоною" Моурінью мовчав усю прес-конференцію

Перед "Барселоною" Моурінью мовчав усю прес-конференцію

У п'ятницю, 15 квітня, головний тренер "Реала" Жозе Моурінью відвідав прес-конференцію, присвячену матчу Примери з "Барселоною", але спілкуватися з представниками преси не став.

Слово взяв помічник португальця Айтор Каранка, а сам Моурінью просидів поруч з ним і не сказав ні слова.

"Кожного разу, коли він говорить, його слова перебільшують. Він не хоче, щоб так було. Вболівальники не повинні думати, що таким чином він проявляє свою неповагу до них. Моурінью на 100 відсотків викладається в роботі - незалежно від того, говорить він чи ні", - сказав екс-гравець "Реала".

Тим часом, наставник "Барселони" Хосеп Гвардіола заявив, що мадридський "Реал" є фаворитом у протистоянні з його командою.

"У мене завжди висока думка про "Реал". У даний момент ця команда небезпечніша, ніж перед першим матчем, який відбувся на "Ноу Камп", - сказав Пеп. - Вважаю, що суперник є фаворитом матчу. Якщо ми програємо цю гру, то боротьба за звання чемпіона країни розгорнеться з новою силою".

"Щодо суперників скажу, що вони перевершують наших футболістів у тому, що завдають більше ударів по воротах. Крім того, вони швидші і сильніші у фізичній підготовці. Футболісти "Реала" дуже добре використовують вільні зони і здатні в три торкання дійти до воріт суперника" , - зазначив клас гри "Реала" Гвардіола.

Щодо можливої участі в матчі захисника Карлеса Пуйоля головний тренер каталонців сказав так:

"Наша оборона потребує Пуйоля. Однак він працював дуже мало. У будь-якому випадку він вже не відчуває болю і в день матчу ми визначимося".

Нагадаємо, матч 32-го туру чемпіонату Іспанії "Реал" - "Барселона" пройде в Мадриді на "Сантьяго Бернабеу" в суботу, 16 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Перед "Барселоною" Моурінью мовчав усю прес-конференцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути