вівторок, 21 червня 2011 15:07

В автобусі з уболівальниками "Зеніта" виявили кілограм марихуани

В автобусі з уболівальниками "Зеніта" виявили кілограм марихуани

В автобусі, в якому уболівальники пітерського "Зеніту" їхали на матч 14-го туру Російської футбольної Прем'єр-ліги проти нижегородської "Волги", виявлено близько 1 кг марихуани.

Автобус був зупинений на трасі Москва - Нижній Новгород. При огляді салону на багажній полиці правоохоронці виявили пакет з пакунками. У них було розфасовано речовину, схожу на висушені і подрібнені листя рослини. Ні пасажири автобуса, ні водії не могли пояснити, як даний згорток з'явився в салоні.

Після встановлення особи всіх людей, що знаходяться в автобусі, уболівальників відпустили на матч. Нічийна речовина була направлена ??на експертизу, яка показала, що в згортку марихуана. Вага вилученого склала 994 г, що є особливо крупним розміром.

Як повідомляє відділ інформації та громадських зв'язків управління МВС по Нижегородській області, за даним фактом було порушено кримінальну справу за ст.228 КК РФ "Незаконні придбання, зберігання, перевезення, виготовлення, переробка наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів". Проводиться розслідування.

Зараз з'ясовується, хто є господарем даного згортка.

Зараз ви читаєте новину «В автобусі з уболівальниками "Зеніта" виявили кілограм марихуани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути