Ексклюзиви
середа, 13 квітня 2011 18:09

"Зеніту" зараховано технічну поразку від ЦСКА

"Зеніту" зараховано технічну поразку від ЦСКА

Пітерському "Зеніту" зараховано технічну поразку (0:3) в матчі з московським ЦСКА, який відбувся 10 квітня 2011 року в рамках четвертого туру чемпіонату Росії з футболу. Таке рішення ухвалив контрольно-дисциплінарний комітет Російського футбольного союзу (КДК РФС). "Зеніт" також виплатить штраф у розмірі 200 тисяч рублів.

У матчі з армійцями пітерський клуб порушив регламент російської прем'єр-ліги: "Зеніт" не включив до заявки жодного "доморощеного" гравця - росіянина не старше 1990 року народження. Після матчу головний тренер пітерців Лучано Спаллетті заявив, що "Зеніт" навмисно включив в заявку тільки досвідчених футболістів. При цьому про можливості технічної поразки тренер не знав.

Відповідальними за порушення регламенту в "Зеніті" визнали начальника команди Владислава Радімова і голову юридичної служби Павла Пивоварова. До них були застосовані "суворі дисциплінарні санкції". Радімова звільнили з посади начальника команди і перевели до тренерського штабу.

Матч "Зеніт" - ЦСКА відбувся у Санкт-Петербурзі і завершився внічию 1:1. У складі армійців відзначився Марко Гонсалес, у "Зеніта" гол забив Костянтин Зирянов.

Після того, як рішення КДК РФС вступить в силу (офіційного підтвердження цього рішення на сайті РФС поки не з'явилося), "Зеніт" втратить одне очко в чемпіонаті Росії і опуститься з другого на п'яте місце в турнірній таблиці. На рахунку пітерського клубу буде сім очок - стільки ж, скільки і у армійців, які піднімуться з сьомого на третє місце.

Зараз ви читаєте новину «"Зеніту" зараховано технічну поразку від ЦСКА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути