Ексклюзиви
понеділок, 11 квітня 2011 12:44

"Волга" всіх обігнала, "Спартак" не "переплив" "Терек". Результати 4 туру РПЛ

У неділю відбулося чотири матчі російської прем'єр-ліги. "Зеніт" на стадіоні "Петровський" розійшовся миром з ЦСКА, нальчикський "Спартак" відстояв нульову нічию з "Рубіном", а "Терек" - з московським "Спартаком". У лідери чемпіонату вийшла Нижегородська "Волга", що обіграла "Ростов".

Перша половина зустрічі "Зеніт" - ЦСКА пройшла з деякою перевагою господарів, проте рахунок відкрили гості. На 32-й хвилині Марко Гонсалес, залишений на самоті поблизу воріт В'ячеслава Малафєєва, ювелірним ударом уразив ближній кут. Пітерці відновили рівновагу перед самим свистком на перерву. Костянтин Зирянов, прийнявши м'яч після флангової передачі Олександра Кержакова, другим дотиком потужно пробив повз голкіпера ЦСКА Ігоря Акінфєєва. Другий тайм видався більш відкритим, але в ньому глядачі так і не побачили забитих м'ячів. Підсумкову нічию, мабуть, варто визнати логічною. Разом з тим "Зеніту" може бути зарахована технічна поразка в грі за порушення регламенту - пітерська команда не внесла в заявку на матч жодного "доморощеного" гравця.

"Рубін", здобувши на старті турніру дві перемоги, втратив очки у другому матчі поспіль. Бронзові призери чемпіонату Росії-2010 не зуміли у себе вдома здолати нальчикський "Спартак". Гості, грамотно вибудувавши оборону, утримали нульову нічию. Більш того, на початку другого тайму хавбек нальчан Роман Концедалов упустив стовідсотковий момент. Казанці ж до того ж заробили вилучення - півзахисник Крістіан Нобоа на 84-й хвилині отримав другий "гірчичник".

Засмутив уболівальників і столичний "Спартак". Слідом за розгромом від "Порту" (1:5) в першій чвертьфінальній зустрічі Ліги Європи УЄФА червоно-білі задовольнялися сумною домашньою нічиєю з "Тереком" - 0:0. За підсумками чотирьох турів в Спартаківський скарбничці чотири очки і передостаннє місце в турнірній таблиці.

У одноосібні лідери чемпіонату країни несподівано вийшла "Волга", що проводить дебютний сезон у прем'єр-лізі. У неділю підопічні Омарі Тетрадзе обіграли на виїзді "Ростов" - 3:1. Гоча Ходжава в кінці першого тайму вивів нижньогородців вперед, а після перерви Антон Хазов і Санжар Турсунов ще по разу засмутили суперника. Захисник "Ростова" Айзек Окоронкво, відзначившись після подачі з кутового, підсолодив господарям пігулку поразки. На більше їх не вистачило, хоча заключні десять хвилин волжани грали в меншості після вилучення Ходжави.

Четвертий тур завершиться у понеділок зустріччю "Томі" і "Анжі".

Чемпіонат Росії. 4-й тур

Спартак - Терек - 0:0 (0:0, 0:0)

СПАРТАК: Дикань, Шешуков, Сухі, Рохо, Макгіді, Ібсон (Арі, 63), К. Комбаров, Алекс, Д. Комбаров, Дзюба (Макєєв, 63), Веллітон.

Зеніт - ЦСКА - 1:1 (1:1, 0:0)

Голи: 0:1 - Гонсалес (32), 1:1 - Зирянов (45).

ЗЕНІТ: Малафєєв, Анюков, Алвеш, Ломбертс, Лукович, Денисов, Іонов (Лазович, 66), Зирянов (Файзулін, 80), Широков, Данні, Кержаков (Бухаров, 88).

Крила Рад - Локомотив - 1:0 (0:0, 1:0)

Гол: 1:0 - Джорджевич (86).

Краснодар - Амкар - 1:0 (0:0, 1:0)

Гол: 1:0 - Тубіч (68).

Динамо - Кубань - 1:0 (0:0, 1:0)

Гол: 1:0 - Семшов (83).

ДИНАМО: Шунін, Вілкшир, Ломіч, Фернандес, Гранат, Семшов (Сапета, 89), Ропотан, Самедов, Місімовіч (Воронін, 57), Каряка (Смолов, 70), Кураньї.

Ростов - Волга - 1:3 (0:1, 1:2)

Голи: 0:1 - Ходжава (45), 0:2 - Хазов (52), 0:3 - Турсунов (75), 1:3 - Окоронкво (80).

Рубін - Спартак Нальчик - 0:0 (0:0, 0:0)

За матеріалами УЄФА, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Волга" всіх обігнала, "Спартак" не "переплив" "Терек". Результати 4 туру РПЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути