пʼятниця, 14 січня 2011 17:17

Голландський футболіст перевозив марихуану під виглядом квітів

Голландський футболіст перевозив марихуану під виглядом квітів

Іспанська поліція затримала голландського футболіста Теренса Матеуса Койтсьєра за участь у транспортуванні наркотиків з Іспанії до Великої Британії. Разом з кількома спільниками Койтсьєр переправляв до Великої Британії марихуану під виглядом квітів, упакованих в спеціальні пакети, повідомляє сайт видання El Mundo.

Койтсьєр виступає за голландський "Фейенорд", але гравцем основного складу не є. Футболіста затримали на Канарських островах, де "Фейенорд" в даний час проводить тренувальний збір.

Марихуана, яку Койтсьєр і його спільники посилали до Великоє Британії, має голландське походження. Як наркотик потрапляв з Нідерландів до Іспанії, не уточнюється.

За даними британської поліції, злочинці займалися транспортуванням марихуани з 2008 року. Всього вони відправили понад 50 посилок, кілька з яких поліцейським вдалося перехопити. Іспанська поліція виявила 495 кілограмів марихуани, британська - більше 140.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Голландський футболіст перевозив марихуану під виглядом квітів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути