вівторок, 06 жовтня 2009 14:44

17-річного футболіста "Евертона" затримано з марихуаною

17-річного футболіста "Евертона" затримано з марихуаною

Англійський футболіст Джоуз Бакстер, який виступає за клуб Прем"єр-ліги "Евертон", затриманий за підозрою в зберіганні марихуани.

17-річного Бакстера затримали в понеділок, 5 жовтня, в місті Кіркбі, розташованому за десять кілометрів від Ліверпуля. Разом з ним були затримані ще двоє чоловіків - 29 і 34 років, повідомляє Sky Sports.

Офіційний представник поліції відмовився назвати імена затриманих, але розповів, що у чоловіків справді була марихуана, і вони збиралися її вживати.

Бакстера і двох інших затриманих підозрюють також у тому, що в них на руках були фальшиві гроші. "Евертон" поки не дав офіційних коментарів з приводу інциденту.

У серпні 2008 року Бакстер встановив рекорд "Евертона", ставши наймолодшим гравцем в історії клубу, які взяли участь в офіційному матчі. Він вийшов на поле в грі з "Блекберном" у віці 16 років і 191 дня. В даний час Бакстера часто називають майбутньою зіркою англійського футболу.

Лента

Зараз ви читаєте новину «17-річного футболіста "Евертона" затримано з марихуаною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути