понеділок, 06 грудня 2010 09:40

В Італії водій-наркоман на смерть збив колону велосипедистів (ФОТО)

На півдні Італії в неділю, 5 грудня, водій на смерть збив сім велосипедистів, повідомляє Ansa.it.

Інцидент стався в неділю вранці, коли велосипедисти-любителі з міста Ламеція Терме виїхали на традиційну прогулянку. За даними дорожньої поліції, на зустрічну смугу для обгону виїхав "Мерседес" і врізався в групу велосипедистів, що рухалися йому назустріч. Семеро з них померли на місці. Жертвами аварії стали чоловіки у віці від 35 до 58 років. Ще четверо отримали поранення, зокрема і водій "Мерседеса", що збив велосипедистів.

Повідомляється, що за кермом машини сидів 21-річний уродженець Марокко Шафік Елкетані. Разом з ним в автомобілі знаходилася дитина, яка отримала незначні поранення і була госпіталізована.

Під час обстеження в лікарні було встановлено, що у момент аварії марокканець знаходився під впливом наркотиків. За повідомленням Associated Press, це була марихуана.

У дорожній поліції Ламеція Терме повідомили, що винуватець аварії взагалі не повинен був знаходитися за кермом, оскільки сім місяців тому був позбавлений водійських прав за неправильний обгін. В даний час чоловік знаходиться під арештом за звинуваченням у ненавмисному вбивстві.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «В Італії водій-наркоман на смерть збив колону велосипедистів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути