четвер, 18 червня 2009 16:21

Усейн Болт показав третій результат в історії спринту

Усейн Болт показав третій результат в історії спринту

Напередодні в Остраві (Чехія) пройшов легкоатлетичний турнір Golden Spike, етап Світового туру. Триразовий олімпійський чемпіон і рекордсмен світу Усейн Болт показав видатний результат у бігу на 100 м - 9,77, всього на вісім сотих гірше за свій же рекорд світу.

Проте, час Болта не буде зарахований як найкращий результат сезону у світі через дуже сильний попутній вітер - 2,1 метра на секунду.

Ямайський атлет, який на Олімпіаді-2008 у Пекіні встановив фантастичний світовий рекорд - 9,69 метра, набагато випередив своїх набагато менш іменитих суперників по забігу: другим фінішував британець Крейг Пікерінг (10,08), третім - француз Рональд Поньон (10,15).

Швидше, ніж Болт у Остраві, пробігав в історії чоловічого спринту тільки його співвітчизник Асафа Пауелл (9,82 у вересні 2008 року). У червні 2008 року американець Тайсон Гей також подолав стометрівку за 9,77.

За матеріалами NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Усейн Болт показав третій результат в історії спринту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути