четвер, 30 квітня 2009 08:34

Усейн Болт розбив свій "олімпійський" "БМВ"

Усейн Болт розбив свій "олімпійський" "БМВ"

Найкращий легкоатлет за підсумками 2008 року спринтер Усейн Болт потрапив в ДТП.

За попередніми даними, рекордсмен світу їхав на великій швидкості на спортивному автомобілі "БМВ", проте не справився з керуванням, внаслідок чого машина вилетіла з траси. Сам Болт, а також його супутниця, яка знаходилася з ним в машині, не постраждали. Як повідомляють лікарі лікарні міста Спеніш-Таун (Spanish Town), олімпійський чемпіон відбувся лише парою подряпин.

Найближчим часом Болту доведеться у письмовій формі пояснити поліції свою поведінку. Тим часом тренер спортсмена Норман Перт (Norman Peart) повідомив, що протягом двох днів він вирішить, чи необхідно вносити корективи до графіка Болта у зв"язку з дорожньо-транспортною подією.

На Олімпійських іграх в Пекіні Усейн Болт завоював три золоті медалі, встановивши світові рекорди на дистанціях 100 і 200 метрів. Крім того, завдяки старанням Болта збірній Ямайки вдалося виграти золото в естафеті 4 по 100 метрів. Автомобіль "БМВ", на якому Болт потрапив в аварію, спортсмен отримав від спонсора - компанії Puma - якраз за вдалий виступ на Олімпіаді в Пекіні.

За матеріалами lenta.ru, AFP

Зараз ви читаєте новину «Усейн Болт розбив свій "олімпійський" "БМВ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути