понеділок, 06 квітня 2009 16:55

Болт: "розмазня" Роналду має брати приклад з Вейна Руні

Болт: "розмазня" Роналду має брати приклад з Вейна Руні

Рекордсмен світу з бігу на стометрівці ямайський спринтер Усейн Болт назвав "розмазнею" атакуючого півзахисника англійського "Манчестер Юнайтед" і збірної Португалії з футболу Кріштіану Роналду. За словами Болта, Роналду необхідно грати жорсткіше.

Ямайський спринтер підкреслив, що останнім часом португалець почав грати гірше, оскільки суперники стали агресивніше діяти проти нього. За словами Болта, Роналду слід брати приклад зі свого партнера по "МЮ" Вейна Руні, до якого, як відзначив легкоатлет, ніхто не сміє грубо ставитися на полі. Болт порадив Роналду отримати декілька червоних карток, щоб суперники перестали грати з ним жорстко.

Болт порадив Роналду отримати декілька червоних карток

Болт також розкритикував техніку бігу Роналду. За словами спринтера, при бігу португалець дуже сильно нахиляється вперед, через що втрачає рівновагу і часто падає. Ямайський легкоатлет сказав, що іноді Роналду слід бігти повільніше.

У травні Болт проведе з Роналду спеціальне тренування. Передбачається, що легкоатлет допоможе португальському футболістові поліпшити його спринтерські навики. Спринтер пообіцяв дати Роналду ряд корисних порад.

Кріштіану Роналду в 2008 році в складі "Манчестер Юнайтед" виграв чемпіонат Англії і Лігу чемпіонів. У сезоні-2007/08 він забив в цілому 42 голи. Усейн Болт завоював три золоті медалі Олімпіади-2008 в Пекіні. Французьке видання L"Еquipe визнало Болта "чемпіоном чемпіонів" за підсумками 2008 року. Роналду в рейтингу L"Еquipe зайняв дев"яте місце.

За матеріалами lenta.ru, telegraph.co.uk

Зараз ви читаєте новину «Болт: "розмазня" Роналду має брати приклад з Вейна Руні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути