вівторок, 27 березня 2007 14:02

Ющенко нагородив гравців збірної та Блохіна

 

Президент України Віктор Ющенко, 53 роки, виразив надію, що національна збірна України з футболу під керівництвом її головного тренера Олега Блохіна обов"язково потрапить у фінал чемпіонату світу 2010 року, повідомляє Кореспондент.

Про це Президент сказав під час вручення нагород гравцям і тренерам збірної з футболу у вівторок, 27 березня, в Києві.

Віктор Ющенко також переконаний, що історію створюють особистості, він пригадав захоплюючу гру Олександра Шовковського, Андрія Русола, Сергія Реброва, Андрія Шевченка, всього національного футбольного колективу. Окремо глава держави відзначив роботу головного тренера команди Олега Блохіна, удостоєного ордена князя Ярослава Мудрого.

- Я сподіваюся, що національна збірна під керівництвом Олега Блохіна обов"язково потрапить у фінал наступного чемпіонату світу, - відзначив Президент.

Він також підкреслив, що робить все можливе для того, щоб отримати почесне право проводити чемпіонат Європи з футболу в Україні. Президент України відзначив, що футбол це могутня сила, яка здатна об"єднати не тільки націю, але й цілі народи.

18 квітня УЄФА обиратиме господаря чемпіонату Євро-2012. У листопаді 2005 року УЄФА включив сумісну заявку України і Польщі у фінальну трійку претендентів на проведення Євро-2012 з футболу.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко нагородив гравців збірної та Блохіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути