середа, 29 серпня 2012 12:39

"Юрій Сьомін побудує гру звично від оборони": фахівці прогнозують вихід "Динамо" у Лігу чемпіонів

"Юрій Сьомін побудує гру звично від оборони": фахівці прогнозують вихід "Динамо" у Лігу чемпіонів
Пряма трансляція матчу "Динамо" - "Боруссія" на телеканалі "1+1" ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Прогнозами на матч-4-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між київським "Динамо" і менхенгладбахською "Боруссією", який відбудеться сьогодні на НСК "Олімпійський", на сторінках видання "КОМАНДА" поділилися авторитетні українські футбольні фахівці.

Віктор Матвієнко, колишній захисник "Динамо": "2:1. У першому матчі кияни зробили дуже впевнений заділ у рахунку, хоча рівень гри при цьому був далеко не ідеальний - можна сказати, в якихось моментах нам просто пощастило. Але так чи інакше наявна фора дасть про себе знати. В першу чергу, вона змусить нашого суперника йти на серйозний ризик і кинути всі сили в атаку. Юрій Сьомін побудує гру звично від оборони і буде чекати помилки суперника. Як показує практика, така гра, на контратаках - найприйнятніший для нас варіант. Менхенгладбахці ж не можуть похвалитися надійними захисними редутами. Тому "Динамо" знову переможе".

Андрій Ковтун, колишній воротар "Динамо": "0:0. Вважаю, що ключовий матч кияни провели в Менхенгладбахі, де вміло покарали суперника за помилки в обороні, і тепер спокійно можуть готуватися до повторної гри, все в їх руках. Незважаючи на те, що публіка на "Олімпійському" напевно пожене господарів вперед, варто бути напоготові і зіграти максимально прагматично. На мій погляд, секрет успіху - грамотні дії в обороні. Благо дуже надійну гру демонструє останнім часом Максим Коваль. Тому ризикну поставити на безгольову нічию".

Володимир Чеснаков, захисник "Ворскли": "2:0. Упевнений, що "Динамо" завоює право виступати в Лізі чемпіонів. У Києві дуже досвідчена команда, яка не дозволить собі розбазарити таку перевагу. Хоча, звичайно, у футболі буває всяке, і одного разу наша "молодіжка" ледь не стала прикладом того, як можна вилетіти після перемоги в гостях з рахунком 3:1.

Коли в 2010-му ми обіграли на виїзді голландців, всі фахівці і журналісти в один голос зарахували нас в учасники чемпіонату Європи. Можливо, в силу свого віку команда десь і розслабилася, у нас не йшла гра в Києві, і ми поступилися - 0:2. Добре, що цього вистачило для підсумкової перемоги. Але я підкреслю, що "Динамо" такої розв'язки точно не допустить".

Гра на НСК "Олімпійський" розпочнеться о 21:45, пряма трансляція на телеканалі "1+1".

Зараз ви читаєте новину «"Юрій Сьомін побудує гру звично від оборони": фахівці прогнозують вихід "Динамо" у Лігу чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути