пʼятниця, 11 липня 2008 13:27

Юні семиборки розпочали боротьбу на чемпіонаті світу

У четвертий день чемпіонату світу серед юніорів з легкої атлетики, який триває у Бидгощі, розпочали змагання семиборки. 19-річна українка Аліна Федорова у бігу на 100 метрів з бар"єрами фінішувала 20-ю (15.29 секунд), проте значно покращила своє становище у турнірній таблиці під час стрибків у висоту. Разом з білорускою Яною Максімавою вона подолала планку на висоті 1.81 метр і встановила особистий рекорд, але поступилася за кількістю спроб. Хоча на загальному результаті це не відобразилося. Обидві спортсменки отримали 991 очко.

Після двох видів Федорова йде сьомою (1795). До шостого місця чешки Ніколи Огроднікової їй не вистачає восьми очок. Щоправда, лише на один пункт від Аліни відстає естонка Гріт Шадейко. Лідирує поки що росіянка Наталія Гізбулліна (1947).

Увечері дівчата змагатимуться у штовханні ядра та бігтимуть 200 метрів.

У метанні диску кваліфікацію пройшли обидві українки - Марія Кошкарьова (49.95 м - особистий рекорд) та Вікторія Болбат (51.30 м).

Натомість на дистанцію 1500 метрів наші дівчата більше не вийдуть. І Юлія Кутах, і Людмила Коваленко пробігли відверто слабо - 4:38.96 та 4:38.18 хвилин відповідно.

Розіграли зранку медалі у ходьбі на 10 кілометрів, де перемогу з рекордом чемпіонатів (39:35.01 хвилин) відсвяткував росіянин Станіслав Ємельянов. Українці у цьому виді участі не брали.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Юні семиборки розпочали боротьбу на чемпіонаті світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути